Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiŽle archief van ASC is ondergebracht.

1970--1971, ASC 6


foto: met dank aan Loek van WingenAantal keren bekeken: 46294

Staand v.l.n.r.: Klaas van Welzen, Beer(tje) Eradus, Sjoerd Karstens, Loek van Wingen, Nico van Rijnswou, Klaas Haagsma, Ferdinand Brinckman.
Zittend v.l.n.r.: Hans Stevens, Hans Steinmetz, Peter Janssen, Theo van Hattum, Jan Midderham, Bert Timmermans.


2 reacties gevonden.

bellebug schreef op 20-09-2020 20:28
Hello i am new user and i would to ask you, How to disable avatar?
ASC reunie schreef op 20-04-2012 19:23
ASC reunie: Beer Eradus en Klaas van Welzen hebben zich reeds aangemeld voor de reunie op 28 mei 2012. Ook aanmelden? Kijk op asc-reunie.nl

1971

Op het sportieve vlak speelt ASC op het veld de rol van de sublieme middenmoter: 20 uit 20. Het tweede wordt kampioen en promoveert naar de reserve derde klasse van de KNVB. In de zaal keert ASC terug op het hoogste niveau. Ajax 2 wordt kampioen.