Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1967, ASC 1


foto: ASC archiefAantal keren bekeken: 2284

Staand vlnr: Ton Ossewaarde, Lagendijk, Leo Steinmetz, Gert Nagtegaal, Dennis van de Water, Chris Oppenheimer, Dick Key, Wim Boer.
Zittend vlnr: Fred van Leeuwen, Hans Holland, Jan Holland, Joop Bekkering (aanvoerder), Van `t Hoff, Wout Bergers.


5 reacties gevonden.

ASC Reunie schreef op 12-04-2012 17:19
ASC Reunie: Leo Steinmetz, Dennis van de Water en Chris Oppenheimer hebben zich reeds aangemeld. Kom ook op 28 mei naar ASC en meld je nu aan!
Lucien schreef op 12-03-2012 21:36
Als jij het zegt, Leo! Ik geloof het gelijk :)
leo steinmetz schreef op 12-03-2012 21:35
hans heeft het goed. derde van links is leo steinmetz
Lucien schreef op 12-03-2012 12:00
Hans, bedoel je dat Huib de Goeij op deze foto Leo Steinmetz is?
Hans Schiphorst schreef op 12-03-2012 11:33
Staand 3e van links is Leo Steinmetz, tevens oud-secretaris en lid van verdienste.

1967

ASC, in dit jaar omgedoopt tot ’Sportvereniging Ajax-Sportman-Combinatie’ bestaat vijfenzeventig jaar. De verkochte feestvreugde-aandelen verzorgen mede een schitterend jubileum. De oud-internationals komen - met Abe! - op bezoek en treffen in ASC een lastiger tegenstander dan vijf jaar eerder. Ook al omdat Tinus Bosselaar een strafschop mist, maar zeker ook omdat doelman Otto Roffel een beste dag heeft, blijft de strijd doelpuntloos. Ook Flamingo’s en SGS (Still Going Strong) ontbreken niet op het (cricket)appèl. In de Stadsgehoorzaal vindt het grote ASC-feest met Bal-na plaats. Behalve de ASCers zijn daar ook Karin van Wamelen, Frans van Dusschoten, het Lowland trio en de Mounties. Sieb Koopmans, ere-voorzitter van ASC overlijdt. Ajax handhaaft zich in de tweede klasse, maar beleeft een uniek dieptepunt. Tegenstander Sparta zet Ajax voor een totaal van 2 runs aan de kant. En die twee runs waren nog byes ook. Vader P.A.L.O (105) en zoon Olaf (54) von Oven komen in het derde samen tot een ongekend familietotaal van 159.