Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1969?, ASC F1


foto: met dank aan Huib van LangeveldeAantal keren bekeken: 4124


3 reacties gevonden.

Lucien schreef op 05-04-2012 01:29
Ik denk dat Anthony een andere foto zal bedoelen of een andere plek op deze. Persoonlijk (her)ken ik Dirk, Walter en Mart, in die volgorde staand rechts op de foto.
Hans Schiphorst schreef op 12-10-2011 17:49
Onderstaande tekst ontving ik via de mail van Anthony Clarke, een goede voetballer die nu in Engeland woont, maar bij tijd en wijle toch weer even bij ASC langskomt. I have discovered in the ASC archive that there is a photo of me aged 9 (in 1969) with the F1 team- my first team. I am sure it is me. I am attaching it and I am second from the right at the back! Midden onder zou Frans de Weger kunnen zijn en links daarnaast Hilmar Backer.
Huib van Langevelde schreef op 16-06-2010 19:15
Ik kwam deze foto van het weekend tegen van een legendarisch ASC team, ik denk F1 van het jaar 1969, dit keer in Oranje shirtjes. Ik herinner me de volgende namen: vlnr, staand: X,X, Roelof Stapel?, Dirk & Walter van Peijpe, Mart Hooghoudt, zittend: X,X,X, Frederik Kallenberg?, Huib-Jan van Langevelde, X Groeten, Huib

1969

Met Jan Holland als topscorer (21x) werkt ASC dit keer een betere competitie af. Op vier punten van kampioen Tonegido wordt een derde plaats een feit. De veteranen van LDWS winnen de Bill van Berge Henegouwentrofee. Ajax maakt een zwak seizoen door, bijna alle teams eindigen onderaan.