Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1978, ASC A1


foto: met dank aan Frans KorpelshoekAantal keren bekeken: 3123

Het kampioenselftal van de A1.
Staand vlnr: Anthony Clarke, Claus Samson, Anton Bussemaker, Frans Korpelshoek, Paul van der Kraan (trainer), Jan van Westbroek (leider), Hans Louwers, Thijs Feenstra en Benno Schoonwater (aanvoerder).
Zittend vlnr: Eddy van Dijk, Henk-Jan van der Meyden, Rob van Berge Henegouwen, Kees Louwers en Tiek van Maarle.


1 reactie gevonden.

H.Langerhorst schreef op 14-05-2012 21:45
Paul van der Kraan is momenteel algemeen directeur van BVO Vitesse.

1978

Het derde achtereenvolgende seizoen dat ASC in de kelder van de vierde klasse meespeelt. Door in de laatste wedstrijd met 4-1 van Paraat te winnen, blijft ASC degradant Flamingo’s net een puntje voor. Het cricketseizoen verloopt een stuk succesvoller. De drie seniorenteams doen alle mee om de titel. Ajax behaalt een gedeelde eerste plaats in de overgangsklasse van de KNCB. Een slechter wicketgemiddelde houdt het team van de eerste plek. Prestaties die mede in de hand worden gewerkt door de komst van Gerrit Gordinou de Gouberville en zijn zoon Johan. Marc Slingenberg beleeft zijn laatste jaar als Ajax-trainer. Emiel Sluyterman bowlt tegen Rood en Wit V 9-38!