Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1986/1987, ASC A1


foto: met dank aan Jop van LangeveldeAantal keren bekeken: 2950

bovenste rij van links naar rechts:
Boudewijn de Geer - Marc Roest - Tjarco van Raad - David Simms - Bart Mulder - Jop van Langevelde - Frank Kooman - Vincent Holverda - Otto Bik
onderste rij van rechts naar links:
Paul Duynstee - Freek Wisselink - Rogier Oldenburg - Bart de Haan - Rein Wesseling - Daan van Soest


1 reactie gevonden.

ASC reunie schreef op 12-05-2012 00:41
ASC Reunie: David Simms en Jop van Langevelde hebben zich al aangemeld. Kom ook 28 mei 2012. Meld je aan via asc-reunie.nl

1986

De overgang blijkt opnieuw moeilijk, maar dit keer redt ASC het stuk net. Omdat SJZ slechts dertien punten bij elkaar sprokkelt, blijken de zestien van ASC voldoende. Ajax mist in haar competitie een ’SJZ’ en degradeert wel. Veel spelers van het eerste elftal verlaten de club. De meesten gaan elders spelen.