Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

19?, ASC?


foto: met dank aan Rien BergersAantal keren bekeken: 4206


1 reactie gevonden.

Hans Schiphorst schreef op 12-10-2011 09:31
De leider van het team is Wim Meutstege, oud- international van Oranje en ex- Sparta en Ajax. In zijn nadagen voetbalde hij na een slepende blessure nog voor ASC 1 en de veteranen. Links voor is keeper Alex Robert met naast hem Paul Meutstege. Staand helemaal rechts zou wel eens een echte Seisveld kunnen zijn. Hansje in dat geval. Staand 2e van links Thijs Fleuren?

1987

In de krantenverslagen wordt nog optimistisch van een eindsprint van ASC gerept. Maar als je met zes punten uit 22 duels eindigt, is dat toch misschien wat overdreven. Hoe dan ook: het 95-jarige ASC is terug in de afdeling.
Het blijft slecht gaan met de cricketers. Het eerste, voornamelijk samengesteld uit spelers die een jaar eerder nog in twee acteren, degradeert zonder een overwinning te hebben geboekt uit de overgangsklasse, het tweede eindigt eveneens onderaan en een damesteam kan niet worden samengesteld.