Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1987, ASC?


foto: met dank aan Rien BergersAantal keren bekeken: 5134

Staand van links naar rechts: 1. Ronald Lubbe (leider), 3. Jos Hemelaar, 6. Hans Seisveld, 7. Juriaan Matze
Zittend vlnr: 1. Thomas Bergers, 2. Bart Bouter, 4. Paul Meutstege


5 reacties gevonden.

Lucien schreef op 30-11-2011 23:23
Heren, dank voor jullie reacties. Binnenkort zal ik het onderschrift er mee aanvullen. We houden het op 1987 :)
Jean-Pierre Massee schreef op 22-11-2011 14:27
Correctie remco, het is niet guido , maar Hans Seisveld, en Juriaan Matze(niet Menno). Het i sook Paul Meutstegge, en niet Bob.
Rien Bergers. schreef op 15-10-2011 17:29
staand Ronald Lubbe,onder Thomas Bergers, Bart bouter, ?, bob meutstege.
Renco Teitler schreef op 10-10-2011 15:59
Het zal ongeveer 1987 zijn geweest. Schat ik zo aan de leeftijden.
Renco Teitler schreef op 10-10-2011 15:58
Ik herken de leider Ronald Lubbe. Derde van links is Jos Hemelaar, zesde Guido Seisveld en zevende Menno Matze. De zittende keeper is Bart Bouter.

1987

In de krantenverslagen wordt nog optimistisch van een eindsprint van ASC gerept. Maar als je met zes punten uit 22 duels eindigt, is dat toch misschien wat overdreven. Hoe dan ook: het 95-jarige ASC is terug in de afdeling.
Het blijft slecht gaan met de cricketers. Het eerste, voornamelijk samengesteld uit spelers die een jaar eerder nog in twee acteren, degradeert zonder een overwinning te hebben geboekt uit de overgangsklasse, het tweede eindigt eveneens onderaan en een damesteam kan niet worden samengesteld.