Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1987, ASC BC


foto: met dank aan Jean-Pierre MasseeAantal keren bekeken: 3672

Staand vlnr: 1. Rene Dettmer, 2. Remco Roest, 3. Tommie Boers, 4. Menno Schmidt, 5. Joost Vonk, 6. Oswin de Boer, 7. Dmitri de Moulin, 8. Jean-Pierre Massee
Zittend vlnr: 1. Dimitri Roedoe, 2. Huib Tabbers, 3. Paul Noordijk, 4. Aschwin Schenk, 5. Roel Kamerling, 6. Rogier Lampe, 7. Jarno Vlogtman


6 reacties gevonden.

Remco Roest schreef op 11-01-2012 12:42
Hallo allemaal , wat leuk om deze teamfoto van vroeger terug te zien ! Gr Remco Roest
wieweeethet? schreef op 28-11-2011 12:56
hallo , dmitri en allen.
Lucien schreef op 14-06-2010 06:30
Wederom dank voor je aanvullingen, Rene!
Rene dettmer schreef op 14-06-2010 06:29
nr.5 is Joost Vonk en nr.3 is Paul Noordijk
Lucien schreef op 14-06-2010 06:29
Beste Dmitri, hartelijk dank voor je aanvulling en correctie. Als het goed is heb ik je nu aan de juiste persoon gekoppeld :)
Dimitri du Mouln schreef op 14-06-2010 06:28
Geachte Heer, Mevrouw, Staande naast Jean-Pierre (nr 7) ben ik, Dmitri de Moulin. Zittend naast Jarno Vlogtman (nr 6) is, indien mijn geheugen mij niet in de steek gelaten heeft,Rogier Lampe. Mvg, Dmitri de Moulin

1987

In de krantenverslagen wordt nog optimistisch van een eindsprint van ASC gerept. Maar als je met zes punten uit 22 duels eindigt, is dat toch misschien wat overdreven. Hoe dan ook: het 95-jarige ASC is terug in de afdeling.
Het blijft slecht gaan met de cricketers. Het eerste, voornamelijk samengesteld uit spelers die een jaar eerder nog in twee acteren, degradeert zonder een overwinning te hebben geboekt uit de overgangsklasse, het tweede eindigt eveneens onderaan en een damesteam kan niet worden samengesteld.