Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1987/1988, ASC A1


foto: met dank aan Renco TeitlerAantal keren bekeken: 3687

Staand vlnr: Rob Lampoo (leider), David Simms, Harmen Roest, Aschwin Schenk, Marius Pieters, Rick Verhaar, Mark Thiele, Martijn Thomeer en Robert van de Waal
Zittend vlnr: Tim Haines, Giovanni Sekeris, Stephan van der Sman, Renco Teitler, Christiaan Kooiman en Martijn Groenmeijer?


4 reacties gevonden.

Harmen Roest schreef op 06-02-2022 14:57
Het is Martijn Hooimeijer
Renco schreef op 15-06-2010 18:00
Tim Haines, Giovanni Sekeris. Martijn iets van Groenmeijer
Rick Verhaar schreef op 15-06-2010 18:00
Stephan, wel leuk zoon oude foto, namen kloppen, meer achternamen heb ik ook niet voorhande. spelling van mijn voornaam is Rick. Verder onbreekt op de foto Jop van Langevelde, nu samen spelen met Giovanni in het 3e of 4e. gegroet, Rick
Stephan van der Sman schreef op 15-06-2010 17:59
Staand vlnr.: Rob Lampoo (leider), David Simms, Harmen Roest, Aschwin Schenk, Marius Pieters, Rik Verhaar, MArk Thiele, Martijn Thomeer en Robert van de Waal Zittend vlnr: Tim, Giovanni, Stephan van der Sman, Renco Teitler, Christiaan Kooiman en Martijn

1987

In de krantenverslagen wordt nog optimistisch van een eindsprint van ASC gerept. Maar als je met zes punten uit 22 duels eindigt, is dat toch misschien wat overdreven. Hoe dan ook: het 95-jarige ASC is terug in de afdeling.
Het blijft slecht gaan met de cricketers. Het eerste, voornamelijk samengesteld uit spelers die een jaar eerder nog in twee acteren, degradeert zonder een overwinning te hebben geboekt uit de overgangsklasse, het tweede eindigt eveneens onderaan en een damesteam kan niet worden samengesteld.