Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1988/1989, ASC A1


foto: met dank aan Jop van LangeveldeAantal keren bekeken: 3405

Bovenste rij van links naar rechts:
Giovanni Sekeris - Mattijn Klaver - Martin Oudshoorn - Joppe Smit - Daan vd Schroeff - Joris den Edel - Thomas Milde - Erik Ploegmans - Jop van Langevelde
Onderste rij van links naar rechts:
Martijn Kooyman - Guido Seisvaled - Jacob Ekker - Arthur de Mos - Stan Wijen - Jeroen Lever


1 reactie gevonden.

jean-Pierre schreef op 31-05-2012 15:20
dit is meer de D2 dan de A1

1988

ASC - onder leiding van Boudewijn de Geer - blijkt een middenmoter. Met 23 uit 24 spelen de roodzwarten geen rol van betekenis. Kampioen SJZ haalt in ieder geval vijftien punten meer. Ajax eindigt in de middenmoot van 2A-II. Ajax wordt in dit seizoen, door de aanleg van een tweede kunstgrasveld bij LMHC, van het hoofdveld verjaagd. Maar vindt de oplossing in het (jaarlijks) ingraven van een tweede pitch. Paul Mahon is een jaartje terug bij Ajax, hij volgt Fazil Mahmoud op.