Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1989, ASC E?


foto: met dank aan Loek van WingenAantal keren bekeken: 3429

Leiders (vlnr): ?? en Bart.
Spelers staand (vlnr): Jasper, Leon, Mark Bavelaar
Spelers zittend (vlnr): Menno, Mark, Rens van Wingen, Krijn
Spelers liggend (vlnr): Daniël, Jan1989

Ajax, nu met Tony Opatha als trainer, wint slechts twee keer en eindigt dan ook onderaan in 2A-II. Verder gaat het echter weer goed met de cricketafdeling. Het tweede wordt kampioen door het uit Pakistani bestaande Almere voor te blijven. Jop van Langevelde scoort een century tegen SON. Een derde- en een dames-team kunnen worden ingeschreven door de cricketcommissie die nu Fred Kuijers als voorzitter heeft. Opnieuw is de score van ASC 24-23. Wederom heeft de kampioen (nu Kickers ’69) 24-38.