Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1995, ASC E3


foto: met dank aan Mia de BeunAantal keren bekeken: 1698

Staand vlnr: 3. Vasco ?, 4. John van der Meij (leider), 5. Jesse van der Meij
Zittend vlnr: 2. Lucas vd Wetering, 3. Geert ten Brink, ? Hidde Verkooyen


3 reacties gevonden.

Anoniem schreef op 15-06-2010 13:24
2. Lucas vd Wetering
Lucien schreef op 15-06-2010 13:23
Waar precies rechtsonder is Hidde Verkooyen?
Fred Zandbergen schreef op 15-06-2010 13:22
Dit is de E3 onder leiding van John van der Meij. Verder herken ik nog Hidde Verkooyen( rechts onder)

1995

Voor de geschiedschrijving vanaf 1992 worden nog bronnen en scribenten gezocht. De eerste 100 jaar zijn al wel rijkelijk gevuld en zeker de moeite van het lezen waard!