Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

2002/2003, ASC F7


Aantal keren bekeken: 2122

Vlnr achter: Lucien Geelhoed, Jeroen Iserief, Timo van der Geest, David Meijer, Casimir Geelhoed, Nino Bavelaar
Vlnr voor: Koen Struyk, Jelle Kroon, Douwe Drijver, Tom Hoogervorst, Timo de Mooij


1 reactie gevonden.

Lucien schreef op 12-05-2012 11:37
Achter van links naar rechts: Lucien, Jeroen, Timo, David, Casimir, Nino Voor van links naar rechts Koen, Jelle, Douwe, Tom en Timo.

2002

Voor de geschiedschrijving vanaf 1992 worden nog bronnen en scribenten gezocht. De eerste 100 jaar zijn al wel rijkelijk gevuld en zeker de moeite van het lezen waard!