Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

2003, ASC Vets


foto: met dank aan Hans SchiphorstAantal keren bekeken: 2356

Op de foto staand vlnr: Bob Logger, Eric Spruijt, Har Walenkamp, Hans Nachtegeller, Eric van Biemen, daaronder gebukt Thijs Feenstra, Wim Kramer, Ed Staal, Hans Scheer, Ben Boers, Philip Bavelaar, Hans Dreef ( Ravanelli), Wim Niewenburg (gek, de bal is rond), Maarten Kersten, Chris Oppenheimer en Dennis van de Water. Zittend vlnr: Jan Paauw, Leo Zwart, Jaap Jansen, Joop Bekkering, Hans Schiphorst en Gert-Jan Onvlee. Liggend voorop de keepers Herman Roedoe en Marco Rooijakkers.

Bij ASC Veteranen 2 is het gebruikelijk dat als je 60 wordt, je een shirt met je geboortejaar krijgt uitgereikt. In 2003 viel de eer te beurt aan Ben Boers en Chris Oppenheimer. Speciaal voor die gelegenheid hadden we oud- spelers, oud- trainers en oud- begeleiders benaderd voor een wedstrijdje op ASC. Velen waren jaren niet geweest en het was feest der herkenning. Alhoewel, allemaal iets dikker van lijf en dunner van haar. Het was gezellig tot in de late uurtjes.

Tjeerd en Henk Langerhorst ontbreken op de foto omdat Henk na een ongelukkige actie naar het ziekenhuis waren en daar bleek Henk zijn achillespees te hebben afgescheurd. Waarschijnlijk is Peter van Heukelom (ook niet op de foto) daar eveneens mee bezig.2003

Voor de geschiedschrijving vanaf 1992 worden nog bronnen en scribenten gezocht. De eerste 100 jaar zijn al wel rijkelijk gevuld en zeker de moeite van het lezen waard!