Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

2004, ASC E5


foto: met dank aan Wim HoogerdijkAantal keren bekeken: 2497

De jeugdige teamleden van ASC E5 zijn kampioen geworden van hun poule. Op zaterdag 15 mei zette ASC voorzitter Dick de Bock ze in het zonnetje en gaf iedere speler een beker! Trots poseren de tien spelers van ASC E5 op de trap bij het clubhuis. Op de foto onderste rij: Martijn Helsdingen, Raoul Bodo, Aart Meijssen en de coaches Nadim Youssef en Marcel Helsdingen. Middelste rij: Bas Rikkers, Gabriel Koole en Fabian de Kruijf. Bovenste rij: Roel de Rijk, Diederick Jacobs, Sebastiaan Gullon en Marc Hennen.2004

Voor de geschiedschrijving vanaf 1992 worden nog bronnen en scribenten gezocht. De eerste 100 jaar zijn al wel rijkelijk gevuld en zeker de moeite van het lezen waard!