Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

196?, ASC


foto: met dank aan Henk van WelzenAantal keren bekeken: 4583

Staand tweede van links Wim Proper, vijfde van links Hans Evers,
zittend links Nico van Hooidonk, vierde van links Gert Jan Onvlee, vijfde
van links Henk van Welzen, zesde van links Klaas van Welzen.


2 reacties gevonden.

Chris Zweistra schreef op 12-03-2012 19:43
zittend derde van links Aad Reyneveld later scheidsrechter geworden komt 1 keer per jaar nog wel eens kijken.
Marco Rooijakkers schreef op 11-12-2011 01:54
Hee Gert Jan, leuk zonder baard, zie je er een stuk jonger uit;-)

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.