Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

19??, ASC


foto: met dank aan Gé SchoonwaterAantal keren bekeken: 5280


3 reacties gevonden.

ASC reunie schreef op 26-04-2012 00:06
Ook Tjeerd Langerhorst, Rob Paardenkooper, Claus Samson, Robert Loeliger, Henk Langerhorst en Chris Oppenheimer hebben zich aangemeld voor de reunie op 28 mei 2012.
ASC reunie schreef op 13-03-2012 11:43
ASC reunie 28 mei 2012: onder meer Hans Schiphorst, Dennis van de Water, Jaap Jansen en Ben Boers hebben zich al aangemeld. Kom ook! Aanmelden via asc-reunie.nl
Hans Schiphorst schreef op 09-03-2012 13:13
In de jaren 80 trainde de selectie op zondag bij slecht weer en afgelasing in de zaal van het Agnes in Leiden. Onze secretaris Leo Steinmetz was daar conciërge en zo kon dat mooi worden geregeld. Vaak een onderling tournooitje en dan snel naar ASC waar mevrouw Splinter een kopje sop verzorgde en daarna biljarten of kaarten in het clubhuis. Boven vlnr: Mark Dees, Robert Loeliger, Henk Langerhorst, Tjeerd Langerhorst en Hans Nachtegeller. Daaronder vlnr: Chris Oppenheimer, Rik van der Burg, Benno Schoonwater, Hans Schiphorst, Peter van Heukelom, Rob Paardenkooper, Claus Samson en Richard Kemp. aaronder vlnr: Jan Paauw,Charles Robert, Dennis van de Water (slijmerig naast de trainer), Frits Massee (trainer), Ben Boers (slijmerig naast de trainer) en Eugène korff. Helemaal onder vlnr: Jaap Jansen, NN, Hans Paats (leider), Eric Spruyt en Carlo Paardenkooper.

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.