Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

19??, ASC ?


foto: onbekende bronAantal keren bekeken: 3804

Prachtige originele polaroid, maar van welk team? Zo te zien een veteranenteam, vermoedelijk ergens in de jaren `50.


5 reacties gevonden.

Bert Spiering schreef op 13-10-2012 19:42
Ik weet ook niet uit welk jaar deze foto stamt en bij welke gelegenheid deze foto is genomen.Inderdaad uit de jaren 50. Het zou het veteranen-toernooi kunnen zijn, alhoewel Wim Boer en ik toen nog lang geen veteranen waren he Wim! Enkele namen:Achter: Wim Rietbergen (jarenlang penningmeester), Ge v.d.Spek, Flip Lasander, Bert Spiering, Gerard de Groot, Nico Houps, Wout Bergers, Wim Boer ,? Voor: ?, Leo Schalks?,Frits de Beaufort, Piet van Nierop, Arie van Duuren
leo steinmetz schreef op 21-04-2012 12:42
ik denk dat deze foto gemaakt is op het bekende gouden kriel veteranen tournooi. de boer is Wim Boer en het is bert spiering.Het complete team:Wim rietbergen,Lou van Berge henegouwen,Philip lasander,Bert Spiering, Gerard de Groot,Nico Houps,Wout Bergers sr.Wim Boer,Erik v.d. Water,Siem v.Maanen,Leo Schalks,Frits Beaufort,Jaap v.d. Luyt en Arie v.Duuren.
G.SCHOONWATER schreef op 16-04-2012 19:19
V.D.LUYT IS PIET VAN NIEROP TUSSEN DE GROOT EN LASANDER IS EEN SPIERING
R Bergers schreef op 15-04-2012 21:56
Rietbergen,v Berge henegouwen,Lasander,de Groot,Hoeps,Bergers,de Boer,de Water,v Maanen?,Schalks,Beaufort,v d Luyt,v Duuren.
Lucien schreef op 15-04-2012 15:00
Ik denk de man in het midden in pak met stropdas te herkennen als Nico Houps. Hij was ooit de oudste nog spelende voetballer van Nederland.

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.