Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1976, ASC


foto: met dank aan Hans SchiphorstAantal keren bekeken: 2367

De foto dateert van 4 juni 1976, om precies te zijn :)


3 reacties gevonden.

Lucien schreef op 03-08-2012 10:00
Beste J., dank voor je reactie. Je geeft aan dat je over een oud fotoalbum beschikt. Staan daar nog mooie fotos in om toe te voegen aan deze online verzameling? Ik hou me graag aanbevolen.
J v.d. Werf schreef op 03-08-2012 02:09
Foto is van 4 juni 1976.Heb dezelfde in een oud fotoalbum met de titel "Tenniswedstrijd" t'Klopt wel als ik het commentaar van Hans S. hieronder lees.
Hans Schiphorst schreef op 12-05-2012 22:28
Het ASC - biljartlaken werd 's zomers ook nog weleens gebruikt voor wedstrijden met een sterk "bier"karakter. Zo de tenniswedstrijd OLTC (wit) tegen de Leidse Hout (zwart) met ASC-ers die op twee verschillende tennisparken speelden. Staand vlnr: Rob Poelman, Gert-Jan Onvlee, Eric de Boer, Boet Pel, Har Walenkamp, Leo Limks, Ruud Ooms, Jeroen Ravelli, Hans Schiphorst, Cocky van Weerlee, Rob Storsbergen, Johan Draulans (Den Belsen Keeper), Roy Loy en Peter Snik. Zittend: Wout Bergers jr., Zeno Rotteveel, Huub Dankmeijer, Dick Zaadnoordijk, Dennis van de Water, Leo Zwart, Ruud Geerts, Ton Brakshoven, Peter van Heukelom en Rob Jansen. Verzorger Jan Vonk neemt alvast een slok uit de bieremmer voor de winnaar.

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.