Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

19??, ASC Asp. A


foto: met dank aan Loek van WingenAantal keren bekeken: 3865

Deze foto is genomen op het UVS-terrein achter de UVS-tribune op het UVS-tournooi (5e plaats).
A.S.C. Aspiranten A. Aldus staat vermeld op de achterzijde van het origineel.

Staand (vlnr): Pattie de Graaf, Meneer de Boer, John Roest, Eric Nijhoff, Loek van Wingen, Diederik Schaberg, Meneer Lacourt, Jaap Ruiter.
Zittend (vlnr): Han(s) de Jongh, Bob Logger, Johan Kwestro, Wim van Delft, Eddie Fakkel, Wout Bergers.


1 reactie gevonden.

Loek van Wingen schreef op 29-05-2012 19:24
Op de feestdag van 28 mei 2012 zag ik dezelfde foto in het plakboek van Wout Bergers. Daaruit bleek dat deze foto is gemaakt in het seizoen 1965-1966.

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.