Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

19??, Ajax ?


foto: ASC archievenAantal keren bekeken: 3520


3 reacties gevonden.

j.l.wijma hofsteenge schreef op 19-04-2019 11:17
heb een foto van mijn vader, met iemand op een trap uit seizoen 1931. Mijn vader rechts, de man links voor mij onbekend. Voor iemand van Ajax misschien wel te onderkennen. Mijn vader was Gerard Lucas Hofsteenge, als Krijgsgevangene in een jappenkamp overleden in 1945. Is bij jullie lid geworden in 1923. Heb contact gehad met de heer Neleman, als U interesse hebt voor de foto laat U me dat dan weten s.v.p. Met groet, mvr. J.L. Wijma Hofsteenge
Lucien schreef op 27-05-2012 23:19
Helemaal rechts staat Tommy Rice.
Evert Brouwer schreef op 26-05-2012 22:30
Dit zal Ajax II zijn, rond 1935. Zittend 2e van rechts Joop Brouwer.

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.