Foto`s



Heeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

19??, ASC ?


foto: met dank aan Luuk OlivierAantal keren bekeken: 3649














1 reactie gevonden.

Bert Spiering schreef op 13-10-2012 20:22
Jun.A begin jaren 50?. Achter: George van Staal,Gidi Ciggar, Henk Vreeken, Rudy Tegelaar, Jaques ten Have, Nico van Duin. Midden: Luuk Olivier?, Bram van Rooyen. Voor: Luuf Beumer, Joop Spoor, Udo Gans, Frits Cohen, Theo de Goey

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.