Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1895, Ajax 1


foto: met dank aan HVV (geschonken in 1962)Aantal keren bekeken: 2409


3 reacties gevonden.

Ruben schreef op 16-06-2010 21:59
weyo so vet,,vol oud
Lucien schreef op 16-06-2010 21:59
Helaas is de achterzijde van deze foto blanco... binnenkort maar eens op zoek naar een andere bron.
Lucien schreef op 16-06-2010 21:59
Deze teamfoto van het eerste uur is in 1962 aan ASC geschonken door HVV ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van ASC. De originele foto hangt ingelijst in de bestuurskamer en naar mijn weten staan er op de achterzijde namen geschreven van de geportreteerden. Wordt dus vervolgd...

1895

Ajax verovert de eerste titel. In de tweede klasse van de Nederlandsche Cricket Bond blijken de Ajacieden te sterk voor de concurrentie. Ajax werkt dit jaar, in de Haagsche Voetbalbond, ook de eerste voetbalwedstrijden af.