Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1936, ASC


foto: Leidsch Dagblad, 11 mei 1936Aantal keren bekeken: 7392

Het A.S.C.-elftal te midden van bestuurderen en enthousiaste supporters, onmiddelijk nadat de ploeg gisteren (10 mei 1936 - red.) gehuldigd was wegens het behalen van het kampioenschap.


3 reacties gevonden.

ASC reunie schreef op 22-10-2012 22:46
Alvast voor in de agenda: zondag 1 september 2013 de jaarlijkse reunistendag bij ASC.
leo steinmetz schreef op 27-09-2012 18:12
Piet van Nierop is een foutje van mij.het moet zijn Piet Mooten. sorry
leo steinmetz schreef op 27-09-2012 18:10
de eerste links is vermoedelijk de Heer Siem Koopmans, de 4e links Heer Piet van Nierop

1936

De positieve invloeden worden in het eerste seizoen na de fusie al in klinkende munt vertaald. ASC laat de vierde klasse achter zich. Eerst wordt het kampioenschap een feit, vervolgens de eerste plaats in de extra-competitie. ASC is weer derdeklasser.