Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1960, ASC-jeugd


foto: met dank aan Kea van de WaterAantal keren bekeken: 2487


1 reactie gevonden.

Hans Schiphorst schreef op 22-01-2012 13:51
Ieder elftal trainde op het hoofdveld en ;s avonds werd het veld (half) verlicht door drie lampen op de tribune. Links vooraan Hans Schiphorst, ook tevens de laatste keer dat hij voorop liep. Onder de tribune aan weerskanten de eveneens houten kleedkamers met muntjesdouche waar menige donderspeech is gehouden.

1960

Ajax wordt in de breedte sterker. Het eerste speelt in de tweede klasse C, het tweede in 3C. De club heeft te weinig aan dat ene veld aan de De Kempenaerstraat en bij LMHC wordt een tweede veld gevonden. Waar Ajax bezoek ontvangt van Ox CC (later North Abingdon), wisselen de voetballers uit met Nordstern uit Keulen.