Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1971, ASC 1


foto: met dank aan Ben BoersAantal keren bekeken: 3139

Staand vlnr: Bram Zwanenburg, Leo van Wouw, Joop Aniba (elftalcommissie), Jan Weduwer, Mattie Kantebeen, Ben Boers, Hans Scheer, NN. Zittend vlnr: Bob Logger, Herman Roedoe, Huib de Goeij, Ed Staal, Hans Krom, Lucien de Kind.


2 reacties gevonden.

ASC reunie schreef op 11-03-2012 07:32
ASC reunie 28 mei 2012: Huib de Goeij en Ben Boers hebben zich reeds aangemeld. Kom ook! Aanmelden via asc-reunie.nl
Lucien schreef op 10-03-2012 14:13
Ben, hartelijk dank voor de foto. Hans Schiphorst dacht in eerste instantie dat het omstreeks 1969 geweest moet zijn, maar ik ga mee in jouw nagezonden melding van 1971.

1971

Op het sportieve vlak speelt ASC op het veld de rol van de sublieme middenmoter: 20 uit 20. Het tweede wordt kampioen en promoveert naar de reserve derde klasse van de KNVB. In de zaal keert ASC terug op het hoogste niveau. Ajax 2 wordt kampioen.