Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1971, ASC 1


foto: ASC archiefAantal keren bekeken: 2592


3 reacties gevonden.

Bob van Lierop schreef op 29-05-2017 20:07
De NN tussen Dennis en Ger ben ik: Bob van Lierop. Ik trainde als marinier in Den Helder op vrijdag aan de Kempenaerstraat. We werden kampioen en promoveerden na een extra wedstrijd tegen Roodenburg op neutraal terrein. Toen is deze foto genomen
Lucien schreef op 08-05-2012 11:52
Op de voorgrond met guitige blik in de camera is volgens mij een Oppenheimer junior.
Hans Schiphorst schreef op 08-05-2012 11:26
Dit is het 2e dat in 1971 kampioen werd en promoveerde naar de res. 3e klasse na een beslissingswedstrijd tegen Roodenburg. Staand v.l.nr.: Trainer Ton Kantebeen, Chris Oppenheimer, leider Wim Boer, Ton Ossenwaarde, Theo Wurzer, Dick Keij,Ger Nagtegaal,NN, Dennis vd Water, leider Wim van Dorp en de legendarische Piet Blonk. Zittend: Ton Rooijakkers, Frans de Vreeze, Leendert de Goeij, Huib de Goeij, Jan Holland, Bram Zwanenburg, NN.

1971

Op het sportieve vlak speelt ASC op het veld de rol van de sublieme middenmoter: 20 uit 20. Het tweede wordt kampioen en promoveert naar de reserve derde klasse van de KNVB. In de zaal keert ASC terug op het hoogste niveau. Ajax 2 wordt kampioen.