Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1971, ASC zaalteam


foto: Leidsch Dagblad, 5 oktober 1971Aantal keren bekeken: 4688


2 reacties gevonden.

hj de goeij schreef op 22-09-2014 15:10
linksboven is bram zwanenburg in het midden boven is leo van der wouw
ll.h.steinmetz schreef op 27-09-2012 18:05
jan weduwer,jan splinter,hans nachtegeller,martin kallenberg,ben boers,leen de goeij,jan splinter jr,hui de goeij,willy nachtegeller

1971

Op het sportieve vlak speelt ASC op het veld de rol van de sublieme middenmoter: 20 uit 20. Het tweede wordt kampioen en promoveert naar de reserve derde klasse van de KNVB. In de zaal keert ASC terug op het hoogste niveau. Ajax 2 wordt kampioen.