Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

1971, ASC 1


Aantal keren bekeken: 3845

Staand vlnr: 1. Leo Zwart, 2. Jan Weduwer, 3. Rob Rusche (achter bos bloemen), 4. Dick Keij, 5. Wim Maass, 6. Dennis van de Water, 7. Ben Boers, 8. Bobby Logger, 9. Leen de Goeij, 10. Ton Kantebeen (trainer), 11. Bram Zwanenburg, 12. Mat Kallenberg (leider)
Zittend vlnr: 1. Wout Bergers jr., 2. Frans de Vreeze, 3. Huib de Goeij, 4. Chris Oppenheimer, 5. Joop Bekkering, 6. Herman Roedoe, 7. Hans Dreef, 8. Hans Schiphorst, 9. Hans Scheer
Spandoekdrager: Thijs Feenstra (niet zichtbaar)


5 reacties gevonden.

ASC reunie schreef op 16-03-2012 02:32
ASC Reunie 28 mei 2012: ook Herman Roedoe, Dennis van de Water en Leendert de Goeij hebben zich inmiddels aangemeld!
ASC Reunie schreef op 10-03-2012 15:05
ASC Reunie 28 mei 2012: Ben Boers, Huib de Goeij, Thijs Feenstra en Hans Schiphorst hebben zich reeds aangemeld. Kom ook! Meld je aan op asc-reunie.nl
Lucien schreef op 15-06-2010 18:27
Hans en Marco, veel dank voor de uitgebreide aanvullingen. Het onderschrift lijkt al compleet.
Hans Schiphorst schreef op 15-06-2010 18:27
De foto sis gemaakt in april 1971 toe ASC voor het laatst kampioen van de 4e klas werd na een beslissingswedstrijd op Blauw-Zwart in Wassenaar. Er waren ondanks het slechte weer 3000 toeschouwers en we wonnen met 1-0 door een goal van Wim Maass. Staand vlnr: Leo Zwart, Jan Weduwer, Rob Rusche ( nauwelijks zichtbaar en reservekeeper ),Dick Keij, Wim Maass, Dennis van de Water, Ben Boers, Bobby Logger, Leen de Goeij, Ton Kantebeen ( trainmeester ), Bram Zwanenburg en Mat Kallenberg ( leider ). Zittend vlnr: Wout Bergers jr., Frans de Vreeze, Huib de Goeij, Chris Oppenheimer, Joop Bekkering, Herman Roedoe, Hans Dreef, Hans Schiphorst en Hans Scheer. Niet zichtbaar is dat Thijs Feenstra ( nu ook veteraan en toen pupil )het spandoek had gemaakt en vasthield.
Marco Rooijakkers schreef op 15-06-2010 18:26
Dit moet voor sommige van ons veteranen team een makkie zijn. Ik herken er een paar: onder het woord TOP op het spandoek staat met zijn mond open Leen de Goey. Daaronder lijkt Ben Boers te zitten naast de keeper Herman Roedoe. Die kale liks van de keeper is Chris Oppenheimer en uiterst links lijkt Wout Bergers jr. Links van de man die zich verschuilt achter de bloemen zou Dennis van de Water kunnen zijn.

1971

Op het sportieve vlak speelt ASC op het veld de rol van de sublieme middenmoter: 20 uit 20. Het tweede wordt kampioen en promoveert naar de reserve derde klasse van de KNVB. In de zaal keert ASC terug op het hoogste niveau. Ajax 2 wordt kampioen.