Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1974, ASC 1


foto: met dank aan Hans SchiphorstAantal keren bekeken: 2852


3 reacties gevonden.

Peter van Heukelom schreef op 09-07-2020 21:43
Sorry ik bedoel 10 jaar eerder
Emiel.Sluyterman schreef op 24-05-2020 14:59
achter v.l.n.r. hr v.d. Horst (trainer), Herman Roedoe, Frans Mastenbroek, Hans Scheer, Ben Boers, Hans Schiphorst. voor v.l.n.r. Leen de Goey, Bob Logger, Rick Hins, Joop Bekkering, Douwe SplinterHuib de Goey
Hans Schiphorst schreef op 12-05-2012 22:06
Ik denk toch aan ASC in 1974. Staand v.l.n.r.: Trainer Harry van der Horst, Herman Roedoe, Frans Mastenbroek, Hans Scheer, Ben Boers, Hans Schiphorst. Zittend: Leen de Goeij, Bob logger, Rik Hins, Joop Bekkering, Douwe Splinter en Huib de Goeij. We handhaafden ons met moeite in de 3e klasse, maar dat was best een aardig niveau want UVS en Roodenburg speelde toen 1e klasse en dat was de hoogste klasse.

1974

ASC zakt nu wel terug naar de vierde klasse. Ondanks het feit dat Piet Kantebeen opnieuw als interim-coach wordt ingezet, blijkt de nacompetitie om één plaats in de vierde klasse (met VDL, ESDO en Flakkee) er voor ASC te veel aan. Marc Slingenberg wordt trainer van Ajax. In oktober vindt een buitengewone ledenvergadering plaats. Onderwerp van gesprek: een nieuw terrein. Lo van Duuren is 25 jaar bestuurslid van ASC.