Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1975, ASC 3


foto: met dank aan LoeAantal keren bekeken: 1961

Staand van links naar rechts: Hans Kraneveld (leider), Loek van Wingen, Eduard Poels, Philip Bavelaar, De Jong. Zittend: Richard van Leeuwen(?), Martin Strik en Rien Bergers.


5 reacties gevonden.

Lucien schreef op 06-05-2012 17:47
Loek, dank voor de aanvulling. Eduard staat er nu bij in het onderschrift.
Loek van Wingen schreef op 06-05-2012 16:22
Hallo, ik heb nog even gekeken naar de naam bij het vraagteken (midden staand): dat is Eduard Poels.
Hans Schiphorst schreef op 08-11-2011 21:41
Zittend linksvoor is Richard van Duin en staand rechtsvoor Hans de Jong.
Lucien schreef op 13-08-2011 10:05
Hé Rien, dank voor de aanvullingen!
rien bergers schreef op 12-08-2011 22:37
ASC 3 leider hans kraneveld,loek van wingen,?,de baaf,de jong,richard van leeuwen ? martin strik , rien bergers

1975

De klap blijkt hard te zijn aangekomen. ASC doet ook in de vierde klasse nauwelijks mee en handhaaft zich slechts met moeite. Het nog altijd aan De Kempenaerstraat spelende Ajax wordt kampioen. De promotiewedstrijd tegen Quick Haag 2 wordt gewonnen. Ook de A-jeugd van Ajax, nu geleid door voorzitter Erik van Erp Taalman Kip, wordt kampioen. Jan Wolter IJssel de Schepper wordt, evenals Erik Spruyt, geselecteerd voor een Nederlands jeugdteam. ASC trekt naar Sankt Leon om daar aan te treden tegen de (oude) club van Karl Heinz Thomee.