Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.


1974

ASC zakt nu wel terug naar de vierde klasse. Ondanks het feit dat Piet Kantebeen opnieuw als interim-coach wordt ingezet, blijkt de nacompetitie om één plaats in de vierde klasse (met VDL, ESDO en Flakkee) er voor ASC te veel aan. Marc Slingenberg wordt trainer van Ajax. In oktober vindt een buitengewone ledenvergadering plaats. Onderwerp van gesprek: een nieuw terrein. Lo van Duuren is 25 jaar bestuurslid van ASC.