Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1983, ASC 1


foto: ASC archiefAantal keren bekeken: 3035

Staand vlnr: Hans Paats, Henk Langerhorst, Tjeerd Langerhorst, Jaap Jansen, Jan Paauw, Robert Loeliger, Peter van Heukelom, Benno Schoonwater, Bob Logger, Chris Oppenheimer, Huib de Goeij, Flip Kuyvenhoven.
Zittend vlnr: Karl-Heinz Thomee, Eric Spruyt, Hans Nagtegeller, Charles Robert, Erik Peper, Maarten Smid, NN.


4 reacties gevonden.

Lucien schreef op 10-04-2012 21:49
te corrigeren: Jan Pouw = Jan Paauw
|Hans schiphorst schreef op 25-03-2012 22:30
NN is denk ik Carlo Paaredenkoper, zoon van Ton ("De Pijp") en neef van Rob.
ASC reunie schreef op 11-03-2012 18:33
ASC Reunie 28 mei 2012: Huib de Goeij en Flip Kuyvenhoven hebben zich reeds aangemeld! Kom ook! Aanmelden via asc-reunie.nl
Lucien schreef op 10-03-2012 20:24
Volgens de gegevens is deze foto op 9 mei 1983 gemaakt. ASC werd kampioen van de KNVB afdeling Leiden.

1983

Drie keer is scheepsrecht. Het gaat ook voor ASC op. Het derde jaar in de afdeling Leiden levert een kampioenschap op. Ook de cricketers van Ajax werken een uitstekend seizoen af. De ploeg promoveert naar de eerste klasse. De West-Indiër Andy Jackman is trainer/speler en een aanwinst.