Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.


1973

De derde klasse blijkt voor de vierdeklasser van huis uit een hele opgave. Een met 1-0 gewonnen, overgespeeld duel met DOCOS houdt ASC uiteindelijk in de derde klasse. Ajax - spelend op de Voskuyl - redt het niet. Het team degradeert naar de tweede klasse A van de KNCB. Het bestuur van ASC is genoodzaakt tot het doorvoeren van een fikse contributieverhoging en de ballotagecommissie vraagt zich af of ballotage nog wel zin heeft.